tisdag 8 september 2009

Bebis, men skiter som en man

Oscar är nu ca. 3 1/2 månad nu, tiden bara rusar iväg och han bara växer och växer. Han kan nu säga mamma, busvissla och stå på ett ben, eller inte. Men en sak kan han, släppa brakare som nästan får gaslarmet att ljuda i stan.

Igår stod jag i köket och blandade våffelsmet, Oscar låg hos mamma på en filt på golvet och åt, och helt plötsligt hör jag någon släppa en riiiktigt hög brakare. Jag tittar på Anna, Anna tittar på mig, vi tittar på Oscar som med ett litet leende tittar tillbaka på oss precis som om han visste vad han nyss hade gjort. Sedan kom det, som en rak höger träffade den mig över snoken, doften alltså, hade man inte vetat att det var Oscar så hade man lätt kunnat tro att doften kom från en person som ätit en sådan där köttgryta med 7 sorters lök som de serverar i Greklan (egen erfarenhet). Att en sådan lite kroppm, som endast suttar tutte hela dagarna, kan släppa en fis med sådan kraft och arom är helt otroligt.

But a man's gotta do what a man's gotta do!
Läs mer...
 

Om mig

Mitt foto
pappa i sin bästa år som jobbar inom it/telecom i de sydligare breddgraderna utav Sverige. lär känna mer av mig genom att läsa mina inlägg.

Antal unika besökare

Totalt:
Denna veckan:
Idag:
Just nu:
Bookmark and Share
bloglovin

drisses hörna Copyright © 2009 Black Nero is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal